Nieuwe Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw: Gerry Keizer

Nieuwe Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw: Gerry Keizer

Op zaterdag 14 januari jl. is, na een onderbreking van 2 jaar vanwege corona, tijdens de Pronkzitting van Cv. De Heiknüüters op stijlvolle wijze de 40e Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw bekend gemaakt. Nadat iedereen zijn hand moest opsteken en men op basis van het antwoord op een aantal vragen de hand omhoog moest houden of naar beneden halen, bleef er na een aantal vragen slechts één hand omhoog: die van de mevrouw Gerry Keizer.
Na een kort overzicht van haar levensloop en de activiteiten die zij voor de gemeenschap heeft uitgevoerd kreeg zij de zilveren speld opgespeld en de bijbehorende oorkonde overhandigd. De uiteindelijke ridderslag zal plaatsvinden op zaterdag 11 februari 2023 om 15:30 uur bij de Rhedense Leeuw op het Meester B. van Leeuwenplein en worden uitgevoerd door de heer Kees Staats.
De avond werd verder ingevuld met optredens van de minigarde “De Madeliefjes” en dansgarde “De Heideblüümkes”, sketchjes door diverse leden van de carnavalsvereniging en muziek van Big Noise. Na afloop van het officiële gedeelte brak het feest los dat tot in de kleine uurtjes duurde en even werd onderbroken door een spetterend optreden van zanger Marco Kanters. We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde en heel gezellige Pronkzitting.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten