Nieuw Prinsenpaar Cv. De Heiknüüters, Prins Stan de 1e en Prinses Kim

Nieuw Prinsenpaar Cv. De Heiknüüters, Prins Stan de 1e en Prinses Kim

Nadat we 2 jaar vanwege de corona niet of nauwelijks een echt feestje konden bouwen, was het afgelopen zaterdag 12 november eindelijk tijd voor een echt Prinsenbal bij Cv. De Heiknüüters. Gelukkig wisten vele carnavalsvrienden, waaronder een 3-tal bevriende verenigingen uit de omgeving, de weg naar de feestburcht Ons Huis nog te vinden, waardoor de feestzaal er overvol en erg gezellig was.

Velen hebben weer zoals gewoonlijk van een gevarieerd programma kunnen genieten met sketches, dansen en muziek. Uiteraard werd op ludieke wijze afscheid genomen van Prins Stan de 1e en zijn Prinses Kim. In zijn afscheidsspeech memoreerde Prins Stan nog eens aan het voorbije jaar waarin door corona veel feesten niet door konden gaan. Maar van de feesten die wel door gingen hebben we 100% genoten. Met een leuke act werd voor hen het Prinsenjaar afgesloten en werden de bij behorende attributen ingenomen. Ook werden zij in het zonnetje gezet met een afscheidslied.

Na een korte pauze was het tijd voor weer een leuke act, de zwarte hoepels. Hoewel het eerst een dansact leek te worden, kwam plots het nieuwe Prinsenpaar van onder de hoepels tevoorschijn. Wat velen al hadden vermoed hadden was het echter geen nieuw Prinsenpaar, maar bleef Prins Stan de 1e gewoon nog een jaar in functie. Omdat ze echter al afgetreden waren moesten ze weer helemaal volgens het vastgestelde protocol geïnstalleerd worden. Ook werd er een nieuwe proclamatie voorgelezen die werd beëindigd met het motto voor het komende carnavalsjaar: “Lach, leef en geniet, de laatste ronde kennen wij niet”.
Hiermee kwam er een einde aan het officiële gedeelte en kon iedereen het Prinsenpaar feliciteren en werden de onderscheidingen uitgereikt.

Alle aanwezigen waren het er over eens dat het een mooi begin was van wat hopelijk een fantastisch carnavalsseizoen gaat worden.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten