Nieuwsflits Oktober 2022

Nieuwsflits Oktober 2022

’t is weer voorbij die mooie zomer

De lucht wordt grijzer, de temperatuur kouder en de wind steviger. De zomer is nu echt voorbij. Sommigen zullen nu al niet kunnen wachten tot de volgende zomer, maar voor de Heiknüüters zal dit echt anders zijn. Want als de zomer voorbij is, betekent dat dat het carnavalsseizoen steeds dichterbij komt!!

Nog ongeveer anderhalve maand en dan is het weer zover, de 11e van de 11e. We kijken nu al vol plezier uit naar de start van het nieuwe seizoen. Eindelijk weer de polonaise lopen en feesten alsof we nooit anders gedaan hebben. De voorbereidingen voor het carnaval zijn bij alle commissie alweer in volle gang en na twee donkere jaren zal het hopelijk dit jaar een extra spetterend carnaval zijn.

Maar ook deze voorbije zomer is er genoeg gebeurd bij onze mooie vereniging. Zo is er hard gewerkt om ons clubgebouw te voorzien van een nieuwe bar! Door een grote groep leden is er elke donderdag en zaterdag (en soms ook maandag, dinsdag en woensdag) druk gesloopt, opgemeten, gebouwd en geschilderd om de nieuwe bar te verwezenlijken. En we moeten zeggen, het resultaat mag er zijn!

Dat bleek ook wel op 4 september. Die dag is onze jaarlijkse barbecue gehouden wat ook meteen de vuurdoop was van de nieuwe bar. De dag begon zoals gebruikelijk met een activiteit voor alle deelnemers. Dit jaar geen fiets- of wandeltocht, maar een bezoekje aan onze buren, het Rhedens Fanfare Corps. Bij hen op het terrein werden verschillende opdrachten gespeeld. Uiteindelijk was de groep die het beste kon mikken, de meest flexibele tenen had, en goed om kon gaan met een panty de terechte winnaar! Na de spelen was het tijd voor de barbecue. Ook dit jaar weer uitermate goed verzorgd. Tijdens de barbecue werd er nog afscheid genomen van Wim Peelen en Joost Elbers. Wim hangt de Steek aan de wilgen, maar blijft gelukkig wel betrokken bij de vereniging. Joost is gelukkig nog steeds Steekdrager, maar zoals bekend deed hij afgelopen jaar een stapje terug als President.

Ook zondag 25 september was het een drukte van jewelste bij het clubgebouw. Daar werd namelijk de allereerste kinderbingo georganiseerd! Met zo’n 25 kinderen en bingomasters Max & Sjappie was dit een erg geslaagde en gezellige middag. En het allermooiste? Iedereen heeft prijs gehad! Na de bingo gingen uiteraard de voetjes van de vloer met de leuke kinderdisco. Als het aan ons ligt was dit zeker niet de laatste kinderbingo!

Voor nu kijken we vooruit naar het nieuwe carnavalsseizoen. Er staat genoeg te gebeuren dus houdt zeker onze website en socials in de gaten!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten