Nieuwsflits mei 2022

Nieuwsflits mei 2022

Het is alweer enige tijd geleden dat de laatste nieuwsflits is verschenen. Betekent dat dan dat er niets gebeurd is in die periode? Nee zeker niet, want zoals wel eens eerder geschreven, een Heiknüüter kan moeilijk stil zitten…

In de vorige nieuwsflits moest er een pijnlijk besluit bekend gemaakt worden. Carnaval 2022 kon niet doorgaan. Nu, ruim 2 maanden later, kunnen we terugkijken op een geslaagd carnavalsfeest, zij het anders dan wat we gewend waren. Toen de versoepelingen toch doorgezet werden, wat we in eerste instantie niet verwacht hadden, is er ontzettend snel geschakeld. Feestburcht Ons Huis stond te trappelen om alle carnavalisten weer te verwelkomen en hebben zich hard gemaakt om toch een mooi feestje te organiseren. Een volle zaal op zaterdagavond, een gezellige zondagmiddag en ook op maandag waren er nog carnavalisten te vinden in de feestburcht. Niet de doldwaze dagen zoals we ze gewend zijn, maar zeker een mooi feest!

Ondertussen gaat het vizier rustig aan naar het nieuwe seizoen. Zo is de evaluatieavond al geweest en is met alle commissies vooral vooruit gekeken naar het nieuwe (hopelijk coronavrije) seizoen. Hoewel bij sommige commissies erkent werd dat de motivatie soms een beetje weggezakt was, wat niet zo gek is na de periode die we meegemaakt hebben, is iedereen vast beraden om de schouders er weer onder te zetten en van alles te gaan ondernemen. Nieuwe activiteiten staan gepland, nieuwe ideeën zijn geboren.

Eén van die ideeën was de fotoshoot die we 24 april gehad hebben. Met de Senaat, Raad van Elf, Knüüterinnen, Heidebeurlers maar bovenal Prins Stan de 1e en Prinses Kim en de Pagedames klommen we de Posbank op om met werkelijk schitterend weer mooi plaatjes te schieten. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan zeker even op www.cvdeheiknuuters.nl/fotos

Maar dat is niet het enige. Na twee jaar bijna geen feest gehad te hebben heeft het bestuur gemeend hier toch iets voor te doen. Daarom zal voor alle leden op 4 juni a.s. een leuke feestavond georganiseerd worden in Feestburcht Ons Huis. Met muziek van Lang&Breed, Big Noise, een optreden van Pascal Redeker en een zaal vol carnaval liefhebbers belooft het een mooie avond te worden. Voor leden is de entree gratis, een introducee meenemen mag (€15,-). Meld je wel even aan bij het secretariaat!

Daarnaast is ook de activiteitencommissie weer vol aan de slag gegaan. Zo is 30 april de eerste bingo geweest en staan ook andere bingo’s en activiteiten op de agenda. Wil je niks missen? Houd dan zeker onze website en Facebook in de gaten om te zien wanneer de volgende activiteiten gepland staan. Op www.cvdeheiknuuters.nl/agenda zie je alle activiteiten staan en de agenda uiteraard.

Eén van de agendapunten is de Algemene Ledenvergadering op 19 mei. Leden zijn van harte welkom deze bij te wonen in het clubgebouw. Om 20.00u zal de vergadering starten, vanaf 19.30u liggen verschillende stukken ter inzage klaar in het clubgebouw.

Wat niet op de agenda staat maar zeker weer in volle gang is zijn de clubavonden. Elke donderdagavond kan van 19.00 tot 21.00 geklust worden, maar bijvoorbeeld ook acts voorbereiden, overleggen, tuinieren, of gewoon even gezellig een kopje koffie drinken. Vanaf 21.00 tot 23.00 is er zoals altijd tijd voor gewoon een gezellige clubavond. Kom je ook?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten