Afsluitend jubileumweekend Cv. De Heiknüüters

Afsluitend jubileumweekend Cv. De Heiknüüters

Afgelopen weekend heeft Cv. De Heiknüüters uit Rheden haar 44-jarig jubileumjaar op stijlvolle wijze afgesloten. Op zaterdag 6 november werd het weekend afgetrapt met een spectaculaire jubileumreceptie. Vele verenigingen uit de omgeving en ver daarbuiten kwamen felicitaties en cadeaus aanbieden. Dit toont eens te meer welke belangrijke functie deze bloeiende vereniging vervult. Veel mooie woorden werden gesproken en er waren diverse optredens van bevriende muziekkorpsen en dweilbands.

Zondag 7 november werd eerst een herdenkingsbijeenkomst gehouden op de begraafplaats Heiderust te Rheden. Deze herdenking is traditioneel bij deze vereniging tijdens een jubileumjaar. Allereerst werden door het Rhedens Fanfarecorps enkele nummers ten gehore gebracht. Daarna werd door voorzitter Martin van den Eijk het belang benadrukt van het blijven herinneren van onze overleden dierbaren. Na nog enkele nummers van de fanfare werd door Prins Remco de Eerste, Prinses Saskia en de voorzitter een krans gelegd bij het oorlogsmonument waarna door alle aanwezigen langs het monument gedefileerd werd.

Het weekend werd in besloten kring afgesloten met een lunch voor de actieve leden, verzorgd door Partycentrum “Ons Huis”. In ontspannen sfeer werd het jubileumjaar doorgenomen en kon de conclusie worden getrokken dat er, ondanks dat vele festiviteiten niet door konden gaan vanwege corona, toch een goede invulling gegeven is aan het jubileumjaar.

Daarna was het tijd voor een laatste officiële handeling. Een aantal leden werd in het zonnetje gezet vanwege hun grote verdienste voor de vereniging in de afgelopen jaren. Zo werden Willem Weijenberg, Vincent Geurts, Peter d’Hulst, Maarten Meulebeek en Emy Jansen (v.l.n.r) benoemd tot lid van verdienste. Zij hebben ieder op hun eigen manier hun steentje meer dan bijgedragen aan het draaiend houden van de vereniging.

Ook werd er een erelid benoemd, en wel Wim Jansen.

Wim Jansen is al bijna vanaf het ontstaan van de vereniging lid en heeft sinds die tijd vele functies vervuld. Hij is altijd met de vereniging bezig, omdat zoals hij zegt dat zijn cluppie is. Mede dank zij hem bestaat de vereniging nog steeds en is deze na 44 jaar nog altijd een bloeiende vereniging.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten