Nieuwsflits 8

Nieuwsflits 8

Vakantie

Tijd voor vakantie! Normaal nodig om uit te blazen na een intensief carnavalsseizoen en op te laden voor een nieuw seizoen. Nou was het dit jaar bepaald niet intensief qua carnaval maar hebben we gelukkig de laatste weken toch nog een aantal clubavonden georganiseerd en hebben we weer een beetje bij kunnen kletsen.

Toch is er ook de komende periode nog genoeg om rekening mee te houden. Wat denk je van de grote feestavond op 9 oktober! Hopelijk kunnen we dan alsnog ons mooie jubileum vieren. Daarnaast is door de penningmeesters de incasso klaargezet voor de contributie, die de leden eind deze maand kunnen verwachten.

Daarnaast is er zeker nog iets wat u tijdens de vakantie kan doen! De vereniging bestaat uit tal van commissies die allemaal een andere functie invullen. Misschien wil je er in deze vakantie eens over nadenken om één van deze commissie te ondersteunen! Zeker bij de Kantinecommissie kunnen ze nog wel wat extra handjes gebruiken, maar misschien vind je het leuk om mee te helpen aan de programma’s, activiteiten, bouwactiviteiten of noem maar op! Laat het gerust weten als je de vereniging actief wil helpen!

Voor nu zit tot het einde van de zomervakantie het clubgebouw dicht, is het bestuur met reces en hebben ook de dansgardes de laatste training gehad. Na afloop van deze training kregen wij deze leuke foto meegestuurd met bijgevoegd bericht:

‘’Vanavond was het de laatste avond voor de zomerstop, even tijd om te ontspannen! Hoog bezoek van de Prins en voorzitter die ons een fijne vakantie kwamen wensen. De Madeliefjes, Heideblüümkes trainsters en leidsters willen via deze weg iedereen een fijne ontspannen zomer wensen en hopen dat we onze inspanningen snel aan jullie kunnen laten zien! Als het moment zover is, zijn wij er klaar voor! ‘’

Wij kunnen ieder geval niet wachten om de dames in actie te zien in het nieuwe seizoen en sluit ons volledig aan bij hun woorden; iedereen een hele fijne ontspannen vakantie gewenst en graag tot het nieuwe seizoen!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten