Nieuwsflits 7

Nieuwsflits 7

Het voelde bijna als vanouds. Donderdag 3 juni was de eerste clubavond van het jaar! De poorten mochten weer open en we mochten, behoudens nog een aantal kleine maatregelen, weer ons ding doen op de club! Eén van die dingen was onder andere het metershoge onkruid verwijderen, maar ach, dat mocht de pret niet drukken. Het was vooral fijn dat na het harde werken er weer ouderwets een biertje gedronken kon worden en er gezellig gekletst en gelachen werd.

Zo zien we dat er stukje bij beetje meer mogelijk is, en het carnaval bijna weer iets tastbaars wordt. Dat blijkt ook wel uit de mails die verstuurd worden vanuit het secretariaat waar de ene datum na de andere bekend gemaakt wordt met leuke carnavalsactiviteiten. Hieronder een kleine opsomming van de data die vrijgehouden mogen worden!

  • 24 juli ► online Bingo
  • 18 september ► ‘echte’ Bingo
  • 9 oktober ► Jubileumavond
  • Elke donderdag met uitzonderen van de zomervakanties ► Clubavond
  • 13 november ► Prinsenbal

Uiteraard zijn alle data onder voorbehoud, wat uiteraard alles te maken heeft met de ontwikkelingen rondom Covid-19. Jullie worden natuurlijk op de hoogte gehouden hierover! De clubavonden vergen nu alvast extra informatie. Hoewel het lang geleden is dat we wat mochten en iedereen uitkeek naar het moment dat we weer open mochten was de opkomst de eerste clubavonden niet bijzonder. Graag laten we iedereen weten dat de clubavond voor iedereen is en dat alleen even een gezellig praatje komen maken ook hartstikke fijn is! Het zou ons goed doen iedereen weer even te zien op de club!

Verder is er op dit moment weinig nieuws te melden. Uiteraard is het bestuur druk met de overdrachten van onder andere het secretariaat en andere functies, daar er natuurlijk wat personele wijzigingen zijn. Dat heeft ieder geval een adreswijziging tot gevolg en wel die van het secretariaat.

Het nieuwe postadres:
Oranjeweg 189 
6991 WP Rheden

Verder vergaderen we rustig door en proberen ons zo goed en kwaad als het gaat voor te bereiden op de laatste maanden van ons jubileumjaar en een nieuw carnavalsseizoen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten