Nieuwsflits 5

Nieuwsflits 5

We mogen weer!

Nou ja, een klein beetje dan. De versoepelingen worden steeds verder doorgevoerd, waardoor donderdag 10 juni voor het eerst dit jaar ons clubgebouw weer open kan! Uiteraard met nog een aantal beperkende maatregelen, maar we mogen elkaar weer ontmoeten! Dat is maar goed ook, want hoewel de tijd soms leek stil te staan de afgelopen periode, stond het onkruid zeker niet stil. De clubavonden zullen daarom weer opgepakt worden om vanaf 19.00 uur de nodige werkzaamheden rondom het clubgebouw uit te voeren, maar zeker ook om vanaf 20.00 uur, als de bar open gaat weer een gezellige avond met elkaar te beleven. Maar nogmaals, natuurlijk wel met de geldende maatregelen zoals we die allemaal kennen.

En er is nog meer nieuws! 27 mei jl. hebben we de algemene ledenvergadering gehouden. Een primeur voor onze vereniging, want deze vergadering was helemaal digitaal. Onder toeziend oog van ca. 40 ‘aanwezige’ leden zijn er een aantal mutaties doorgevoerd binnen het bestuur. Na jarenlange inzet hebben Joost en Peter, samen goed voor bijna 30 jaar aan bestuurservaring, afscheid genomen van het bestuur. Een fikse aderlating, maar gelukkig zullen zij actief blijven binnen onze mooie vereniging. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan!

Gelukkig is er ook een nieuw bestuurslid toegetreden! Mariska van Heusden is per 27 mei toegetreden tot het bestuur, en zal met name het secretariaat versterken. Ontzettend fijn om Mariska te mogen verwelkomen bij het bestuur. Dit betekent echter niet dat de zoektocht naar nieuwe bestuursleden tot een eind is gekomen. Mocht je interesse hebben of iemand weten? Neem dan zeker even contact op met het secretariaat.

Verder blijven we nog steeds vooruit kijken. Met de versoepelingen en vaccinaties, die in rap tempo gaan, lijkt het er steeds meer op dat we ons jubileumjaar toch nog kunnen vieren. De jubileumcommissie is daarom druk bezig hier voorbereidingen voor te treffen, waarbij te denken valt een bijvoorbeeld een feestavond, receptie etc. Laten we dus hopen dat de ontwikkelingen wat betreft Corona zo doorzetten, zodat wij ons 44-jarig jubileum op een spetterende manier af kunnen sluiten! Uiteraard worden jullie hier allemaal van op de hoogte gehouden zodra er meer zekerheden zijn!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten