Optochtcommissie zoekt mensen

Optochtcommissie zoekt mensen

De leden van de optochtcommissie zijn altijd in de weer als het gaat om het organiseren van de optocht. De route uitzetten, versieren, voorbereiden en mensen benaderen. Benaderen om te helpen als vrijwilliger bij de optocht, benaderen om plaats te nemen in de jury tijdens de optocht en natuurlijk mensen benaderen om mee te doen mét de optocht.

Maar nu zoeken wij jou!

De commissie kan na het stoppen van twee commissieleden zeker nieuwe leden gebruiken. Lijkt het jou leuk om één van de hoogtepunten van het jaarlijks carnaval te organiseren meld je dan aan! We komen ongeveer 1 keer per maand bij elkaar om de optocht voor te bereiden. Naarmate de optocht nadert wordt dit natuurlijk iets vaker.

Wil je meer informatie over de optochtcommissie, of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar optocht@cvdeheiknuuters.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten