Nieuwsflits 4

Nieuwsflits 4

En dan is het alweer april. Normaal gesproken een periode waarin de carnaval op een lager pitje staat en thuis druk zijn met de tuin klaar maken voor de zomer of de grote lenteschoonmaak.

Toch een korte nieuwsflits van Cv. de Heiknüüters? Jazeker, want er zijn wel wat zaken te melden.

In de vorige nieuwsflits werd namelijk gemeld dat we voorzichtig richting de toekomst wilden kijken en daarmee is inmiddels begonnen. Afgelopen donderdag heeft het bestuur met alle commissie van gedachten gewisseld over hoe zij het komende jaar zien. Uiteraard werd het handelen tijdens de coronacrisis kort besproken, maar voornamelijk was het vizier op de toekomst gericht. Eén ding kwam daar duidelijk naar voren; we kunnen niet wachten tot we weer kunnen hossen en springen in onze Feestburcht!

De commissies zijn veelal alweer aan het overleggen en plannen aan het maken voor  als corona voorbij is. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee! De optochtcommissie heeft nog wel een belangrijk bericht voor iedereen!

Afgelopen jaar zijn er twee commissieleden gestopt bij de optochtcommissie en zoeken zij dus nieuwe mensen om plaats te nemen bij hun in het team. Lijkt het je leuk om mee te helpen bij het organiseren van de optocht, of ken jij iemand die hier uitermate geschikt voor is? Laat het dan weten door een mail te sturen naar optocht@cvdeheiknuuters.nl!

In het verlengde van bovenstaande oproep doen wij ook als bestuur een oproep. Net als in de vorige nieuwsflits zoeken wij nog steeds mensen die plaats willen nemen in het bestuur. De algemene ledenvergadering staat gepland op 27 mei en dan zullen Joost Elbers en Peter d’Hulst aftreden als bestuurslid. We hopen ten zeerste dat er nieuwe aanmeldingen komen om het bestuur te versterken. Wil je meer informatie, of jezelf aanmelden? Stuur dan een mail naar secretariaat@cvdeheiknuuters.nl

Aankomende donderdag (22 april) staat er weer een digitale Raad- en Senaatsvergadering gepland. We hopen daar weer zoveel mogelijk steekdragers en commissiehoofden te zien om vooruit te kijken!

Als laatste zijn wij zeer trots te mogen vermelden dat we een heus Lid in de Orde van Oranje Nassau binnen onze vereniging hebben! Anne Bruger is op donderdag 1 april in het bijzijn van onder andere onze voorzitter onderscheiden door burgemeester Carol van Eert. Een prachtige en zeer welverdiende onderscheiding!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten