Anne Bruger lid in de Orde van Oranje Nassau.

Anne Bruger lid in de Orde van Oranje Nassau.

Op 1 april jl. is ons erelid en Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw Anne Bruger door burgermeester Carol van Eert benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau🎖. Dit vanwege zijn grote inzet voor de gemeenschap van Rheden en omstreken. Onder toeziend oog van een helaas beperkt aantal personen werd hij in het ondergaande zonnetje☀️ gezet en werd hem het bij de orde horende lintje🎖 opgespeld, dit alles met inachtneming van de coronamaatregelen.

Cv. De Heiknüüters feliciteert🎉 hem van harte met deze verdiende onderscheiding.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten