Nieuwsflits 3

Nieuwsflits 3

Het is maart, normaal gesproken de periode waarin we terugblikken op de afgelopen carnavalsperiode en weemoedig terugdenken aan de mooie dagen die we gehad hebben. Logisch dat we dit jaar wat sneller klaar zijn met evalueren en dus snel de blik op de toekomst kunnen richten.

Een aantal data mogen alvast in de agenda genoteerd worden. Zo willen we 27 mei 2021 de algemene ledenvergadering houden. Hopelijk fysiek in ons eigen clubgebouw, of wellicht zoals afgelopen jaar in Partycentrum Ons Huis, maar ook een digitale vergadering behoort tot de mogelijkheden gezien de tijd waarin we leven. Uiteraard worden jullie daarover nog op de hoogte gehouden. Wat sowieso gaat gebeuren is dat er wijzigingen in het bestuur gaan plaatsvinden. Mede daardoor zijn we opzoek naar mensen die plaats willen nemen in het bestuur. Weet jij iemand, of wil je zelf graag in het bestuur of informatie hierover? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@cvdeheiknuuters.nl

Later in april zullen we elkaar weer digitaal kunnen spreken. 15 april willen we namelijk vooruit kijken met alle commissies en 22 april willen we net als begin februari een Raad- en Senaatsvergadering beleggen. Zoals het er nu naar uitziet zullen we deze vanachter onze laptop of computer moeten houden. Verdere informatie over hoe en wat krijgen jullie natuurlijk nog te horen vanuit het secretariaat.

Kort samengevat; we zitten niet stil en kijken alweer vooruit. Maar betekent dit dat het jubileumjaar er dan op zit? Natuurlijk niet! We blijven hopen dat de regels versoepeld worden en dat we verderop dit jaar de verjaardag van onze vereniging samen kunnen vieren!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten