1 maart 1977: Oprichting Cv. De Heiknüüters!

1 maart 1977: Oprichting Cv. De Heiknüüters!

Vandaag is het precies 44 jaar geleden dat onze mooie carnavalsvereniging werd opgericht. Gelukkig blijkt deze mijlpaal niet aan jullie aandacht te zijn ontsnapt, gezien de vele positieve reacties die we hebben gekregen. In de aanloop naar ons jubileumjaar hebben wij al diverse activiteiten ontplooit. Een mooi kerstgeschenk voor alle 300 leden, een fraai spandoek tijdens de jaarwisseling bij zowel ons clubgebouw als ook bij Partycentrum Ons Huis, een fraai aandenken voor onze 115 actieve leden en afgelopen weekend heeft het bestuur ons eigen Kwetternest feestelijk versierd.

In de Regiobode van afgelopen week hebben jullie kennis kunnen nemen van een stukje historie en een kijkje achter de schermen. En het mooiste is dat we daar gewoon mee doorgaan. We gaan ervan uit dat we in de loop van dit jaar nog een aantal leuke jubileumfestiviteiten kunnen laten plaats vinden. Diverse plannen liggen al klaar en onze jubileumcommissie staat te popelen om deze plannen te kunnen uitvoeren.

Het bestuur van Cv. De Heiknüüters wil alle leden hierbij van harte feliciteren met dit prachtige jubileum en eenieder bedanken voor de inzet in de afgelopen 44 jaar. Wij wensen jullie allen een mooi, gezellig en carnavalesk jubileumjaar en gaan met zijn allen op naar de 55 jaar!

Alaaf, Alaaf, Alaaf

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten