‘Rhedense – ‘was het maar geen Corona’ – Digitale Pubquiz’

‘Rhedense – ‘was het maar geen Corona’ – Digitale Pubquiz’

Een carnavalsvereniging die maandag 1 maart aanstaande 44 jaar bestaat en een feestburcht die al sinds hele lange tijd de vaste stek van die vereniging is…dat vraagt om een feestje 🥳 ! Daarom organiseren Cv. De Heiknüüters en partycentrum ‘Ons Huis’ op zondagmiddag 28 februari vanaf 15.00u gezamenlijk de ‘Rhedense – ‘was het maar geen Corona’ – Digitale Pubquiz’ 🎤!


Gedurende anderhalf uur worden er, via een livestream, vragen gesteld in vier categorieën:

  • Cv. De Heiknüüters
  • Partycentrum ‘Ons Huis’
  • Rheden
  • Muziek/foto’s

Naast ronde winnaars zal er een team zijn wat zich de overall winnaar 🏆 mag noemen van dit online evenement. De prijzen voor de winnaars variëren van waardebonnen tot vrijkaarten voor carnaval 2022. Verder zorgen wij voor een blijvende herinnering aan dit unieke evenement. De moeite waard dus!


Meedoen kan door het kopen van de link van de livestream en daarmee de toegang tot de website waarop de vragen gesteld en uitslagen bijgehouden worden. En als je de link koopt…dan krijg je er ook direct een borrelplank, voor twee personen, bij 😋! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij vier varianten voor jullie samengesteld:


1 – 11 Euro
‘Dansgarde-plank’: Twee flesjes Heineken, twee Schrobbelèrs, twee verschillende soorten worst, zoutjes, gehaktballetjes, kaas en wraps van zalm.
2 – 22 Euro
‘Raad van Elf-plank’: Plank 1 aangevuld met twee Flügels, wraps van carpaccio, drie verschillende soorten worst, olijven, kipspiesjes.
3 – 33 Euro
‘De Senaat-plank’: Plank 2 aangevuld met een fles wijn (rood, wit of rosé), vier verschillende soorten worst, brie, garnalen en een wrap van kipfilet.
4 – 44 Euro
‘Prinsen-plank’: Heel veel van alles aangevuld met twee soorten tapenades en brood (avondeten is niet meer nodig 😉).

Opgeven kan vanaf nu, wel voor vrijdag 26 februari aanstaande, via de gebruikelijke kanalen telefoon 📞 026 495 2019 / 📱WhatsApp 06 57 544 427 / ⌨️ Privé bericht via Facebook van Partycentrum ‘Ons Huis’.
Na opgave ontvang je een aantal dagen voor de datum, via email, een uitgebreide uitleg.

Houd de aankomende tijd Facebook en de Website in de gaten voor meer informatie. Doen jullie mee aan dit unieke evenement? Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in 🎉!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten