Nieuwsflits 2

Nieuwsflits 2

Normaal zouden we nu in de draaimolen zitten die carnaval heet. Maar niets is minder waar. Geen Rheejes Vermaeck, kindermiddag, gezellige avond op Rhederhof of een prachtige optocht.

Maar gelukkig kan een Heiknüüter niet stil zitten en wordt er dus op allerlei fronten wat bedacht en georganiseerd.

Zo hebben we 4 februari een Raad- en Senaatsvergadering gehad. Naast vergaderen was het ook vooral fijn om elkaar weer eens te ‘zien’. Het fijne was ook dat we alle aanwezigen al konden inlichten over een aantal plannen die er zijn.

Zoals de muziekquiz van Big Noise! 13 februari organiseren zij een gezellige digitale muziekquiz. Wil je hier graag aan meedoen? Hou dan vooral onze facebookpagina en website in de gaten!

14 februari mag Big Noise weer aan de slag! Samen met DJ Arjebe en DJ Dick vieren zij samen met iedereen die wil digitaal carnaval! Na de succesvolle livestream in November om de carnaval te openen gaan de twee DJ’s nu samen met Big Noise digitaal carnaval vieren. Hou om de livestream te volgen ook hiervoor Facebook en de website in de gaten!

We kruipen ook langzaam naar 1 maart. Dé oprichtingsdatum en dus verjaardag van onze vereniging! Rondom deze datum zal er nog van alles gaan gebeuren. We kunnen nog niet alles verklappen, maar houdt ieder geval de Regiobode eind februari goed in de gaten….

Hoe moeilijk het misschien ook nog is, we moeten ook aan voorzichtig naar volgend seizoen gaan kijken. De voorbereiding zullen we langzaam aan moeten oppakken en de Dansgarde is hier ook al mee begonnen! Zij zullen 6 april de eerste inloopavond organiseren voor iedereen die het leuk lijkt om te dansen!

Een andere datum die je vast in de agenda kunt zetten is zaterdag 13 november 2021; Prinsenbal van het nieuwe seizoen.

Hou voor verdere updates de website en Facebook van de Heiknüüters in de gaten om de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten