Heiknüüters herinneringen ophalen.

Heiknüüters herinneringen ophalen.

Op 1 maart a.s. bestaat onze vereniging 44 jaar. Om deze gebeurtenis niet voorbij te laten gaan, heeft Wim Jansen op zijn eigen facebookpagina een oproep geplaatst om herinneringen op te halen met een ieder die verbonden is of is geweest met de vereniging. Om dit goede idee meer bereikbaarheid te geven willen wij jullie graag vragen naar jullie herinneringen / beeldmateriaal.

Hier onder wat voorbeelden:

Wat was jouw eerste ervaring met de vereniging?

Wat was jouw mooiste moment?

Heb je oude foto’s / filmpjes / programma boekjes / enzovoort?

Andere herinneringen / materialen zijn natuurlijk ook welkom.

Heb je het niet digitaal en wil je het toch met ons delen dan zorgen wij dat het digitaal wordt vast gelegd. Alles kan verstuurd worden naar: jubileum@cvdeheiknuuters.nl.

Deze zullen dan gedeeld worden via onze facebook pagina en website.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten