Nieuwsflits

Nieuwsflits

Ondanks dat er geen carnaval gevierd kan worden dit jaar zitten we als club natuurlijk niet stil. Zo zijn we als bestuur druk bezig met allerlei zaken en weten we ook dat er verschillende commissies bezig zijn met mogelijkheden te onderzoeken toch iets te kunnen organiseren. Deze willen we regelmatig met jullie, onze volgers, delen om jullie op de hoogte te houden.

Zo zijn de notulen van de laatste ALV en het vernieuwde huishoudelijk reglement in orde gemaakt en op te vragen bij het secretariaat vanaf medio februari.

Daarnaast zijn we bezig om een Raad- en Senaatsvergadering te organiseren. Uiteraard geheel digitaal. Natuurlijk om vragen te beantwoorden en zaken te bespreken die leden bezig houdt, maar natuurlijk ook om gewoon om elkaar weer even te zien en te spreken.

De wereld staat stil, maar onkruid groeit verder. Dat is zeker te zien bij ons clubgebouw. Er wordt overlegd met de Hoofd Bouwcommissie om te kijken of we ook dit weer netjes kunnen krijgen.

Er is een online bingo geweest. Deze is als zeer succesvol ervaren. De bingo wordt geëvalueerd door de activiteitencommissie. We hopen natuurlijk dat er binnenkort weer een bingo georganiseerd gaat worden.

Uiteindelijk is de speciaal voor ons jubileumjaar in het leven geroepen jubileumcommissie continue druk met het onderzoeken van de mogelijkheden om toch iets voor ons jubileum te organiseren. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar een variant op het welbekende Knüüternieuws eind februari.

Zijn er zaken die je met het bestuur van de vereniging wilt delen? Of heb je tips of suggesties? Laat het dan vooral weten via secretariaat@cvdeheiknuuters.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten