Pronkzitting

Pronkzitting

16 januari 2021  

Pronkzitting Cv. de Heiknüüters 

Zoals zoveel evenementen kan helaas ook deze avond niet doorgaan. Wat traditiegetrouw een avond is vol met optredens van eigen bodem, de bekendmaking van de Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw en een hoop plezier, is het nu een zaterdagavond als alle anderen.  

Geen leuke sketches, geen Ridder, geen polonaise… 

Is er dan helemaal niks? Ja natuurlijk wel! Want de Dansgardes van onze mooie vereniging hebben niet stilgezeten! De Madeliefjes mochten lange tijd gewoon doortrainen, al moesten het wel buiten. In weer en wind hebben zij voor ons een prachtige Gardedans gemaakt. 

De Heideblüümkes moesten wat creatiever zijn, omdat zij door alle maatregelen niet meer samen mochten trainen. Desalniettemin hebben ook de Heideblüümkes een hele leuke creatieve dans voor ons gemaakt! 

Op deze manier hebben we toch een kleine beetje Pronkzitting, al kunnen we niet wachten tot we elkaar weer mogen treffen in onze Feestburcht! 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten