Prinsentreffen 2020

Prinsentreffen 2020

In deze moeilijke tijden, waarin we helaas geen carnaval kunnen vieren is het goed om eens terug te kijken naar vrolijkere tijden.Vandaag, vrijdag 11 december 2020 zou eigenlijk het jaarlijks Prinsentreffen plaats vinden. Een jaarlijks spektakelstuk waarbij de verschillende Prinsen van de gemeente Rheden het met verschillende activiteiten tegen elkaar opnemen. Altijd een erg leuke avond, waarbij alle verenigingen samenkomen.

Voor ons als Knüüters waren de afgelopen twee jaar extra leuk omdat wij als winnaars naar voren kwamen. Zowel Prins Erwin de 1e als Prins Remco de 1e wisten de bokaal mee naar huis te nemen! Gezien het feit dat het Prinsentreffen dit jaar geen doorgang kan vinden zal de bokaal een jaar extra in clubhuis ‘t Kwetternest te aanschouwen zijn, toch een kleine positieve noot in deze donkere tijd!

Toch hopen we volgend jaar weer ouderwets de strijd aan te kunnen gaan met de andere Prinsen, maar bovenal een ontzettend gezellige avond te vieren met alle verenigingen van de gemeente Rheden!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten