Samen voor de Voedsel- en Speelgoedbank.

Samen voor de Voedsel- en Speelgoedbank.

In deze moeilijke tijd van corona, lockdown en weinig sociale contacten is het mooi om te zien dat er personen zijn die zich het lot van de mensen die het moeilijk hebben in de samenleving aantrekken. Zo ook Nico Brouwer met zijn team van Partycentrum Ons Huis. Afgelopen week hebben zij een actie gehouden om speelgoed en geld in te zamelen voor de speelgoed- en voedselbank. Cv. De Heiknüüters heeft deze actie van harte gesteund en een inzameling gehouden. Zaterdag 28 november hebben Prins Remco de 1ste en prinses Saskia de opbrengst hiervan bij Ons Huis afgeleverd samen met een financiële donatie.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten