Carnaval kan niet op de gebruikelijke wijze gevierd worden.

Carnaval kan niet op de gebruikelijke wijze gevierd worden.

Sinds begin dit jaar heeft het coronavirus de wereld in zijn greep en inmiddels zijn we druk bezig de 2e golf onder controle te krijgen. Helaas moeten we wachten op een vaccin voordat het normale leven weer op gang kan gaan komen. Over 3 maanden is het carnaval en de kans dat er wat te feesten zal zijn is erg klein.

Het bestuur van Cv. De Heiknüüters heeft zich dan ook moeten beraden over de mogelijk te nemen stappen en met pijn in het hart besloten dat er in 2021 geen carnaval op gebruikelijke wijze gevierd kan worden in Rheden. Dat betekent dat er geen Pronkzitting is, er geen Rheejes Vermaeck zal zijn, geen Ridderslag, geen kindercarnaval en geen optocht en carnavalsfeest. Onze jaarlijkse bezoeken aan scholen en Rhederhof zijn helaas ook niet te realiseren

Wij, als bestuur, betreuren het dat wij deze beslissing hebben moeten nemen, maar gezien de huidige situatie en de te verwachten ontwikkelingen in de komende maanden vinden wij het niet verantwoord deze festiviteiten door te laten gaan.

Komende carnavalsperiode, waar Prins Remco de 1e en Prinses Saskia ons wederom voor gaan,  willen wij echter niet ongemerkt voorbij laten gaan, mede gezien het feit dat het ons 44-jarig jubileumjaar is. Wij zullen bekijken of, en zo ja wanneer en op welke wijze we het komende jaar nog aandacht kunnen schenken aan dit jubileum.

Zodra er bepaalde plannen of ideeën gerealiseerd kunnen worden, zullen wij dit laten weten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten