Bijna zou het Carnavals seizoen beginnen bij Cv. De Heiknüüters.

Bijna zou het Carnavals seizoen beginnen bij Cv. De Heiknüüters.

Bijna zou het Carnavals seizoen beginnen bij Cv. De Heiknüüters. Een heel bijzonder jaar ons 4️⃣4️⃣-jarig jubileum. Helaas door de Corona pandemie kunnen wij hiermee niet van start gaan. DJ Dick en DJ Ron willen het toch niet voorbij laten gaan.  En geven op Woensdag de 1️⃣1️⃣de van de 1️⃣1️⃣de om 🕣 20:30 uur een ▶️LiveStream op Youtube vanuit hun eigen kleinste Dorpscafe “De Zolder”. Met veel Carnavalsmuziek mag dit toch een klein thuisfeestje worden🥳. De link van de ▶️LiveStream word woensdagavond gedeeld op onze Facebook pagina.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten