Carnavalsactiviteiten in Rheden tot 31 december 2020 afgelast.

Carnavalsactiviteiten in Rheden tot 31 december 2020 afgelast.

Tijdens de ledenvergadering van Cv. De Heiknüüters op 3 september jl. is besloten dat alle festiviteiten in 2020 worden afgelast in verband met de Coronacrisis. De geplande evenementen in het kader van het 44 jarig jubileum zijn ook opgeschort. Afhankelijk van de overheidsrichtlijnen wordt bekeken op welke wijze er activiteiten gehouden kunnen worden in het komende seizoen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten