Wie regeert er in 2019-2020 over “De Heiknüüters” ?

Wie regeert er in 2019-2020 over “De Heiknüüters” ?

Wilt u dat weten, kom dan op 16 november a.s. naar het Prinsenbal van Carnavalsvereniging “De Heiknüüters” in Feestburcht “Ons Huis”.

Om 20.11 uur zal Prins Erwin de 1e met zijn Prinses Cindy en hun gevolg de zaal betreden voor een mooie avond vol dans en muziek.

Zowel de Heideblüümkes als de Madeliefjes hebben hun dansen ingestudeerd en die willen zij die avond graag aan u tonen.

Voor Prins Erwin de 1e en Prinses Cindy zit het fantastische jaar er dan op en we gaan op ludieke wijze afscheid nemen van dit stralende paar. Ook de buut zal deze avond niet ontbreken en we zijn benieuwd wie er allemaal “op de hak genomen” worden genomen.

En dan wordt het weer tijd om het nieuwe Prinsenpaar te presenteren, wie oh wie zullen het zijn ? Er worden alweer verschillende kandidaten genoemd, zitten de juiste namen erbij? Alleen als u erbij bent weet u het gelijk, dus komt allen naar Feestburcht “Ons Huis” om dit mee te maken.

Na het officiële gedeelte zal het feest, dat tot in de kleine uurtjes duurt, losbarsten.

De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en voor de leden is de toegang vrij!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie op: Privacy Statement.

Sluiten